Vše pro vaši zahrádku_vyr_60038097_8098_8099_018106_02

Naše společnost se zabývá především řešením sběru odpadu všeho druhu. Uvědomujeme si však, že i zahrada je významným producentem všeho možného materiálu a odpadu. S tím vám pomůžou nové a praktické vozíky Load&Go v černé nebo zelené barvě. Různá nabídka objemů s ergonomickým zpracováním a kolečky pro každou zahradu. Nezapomeňme zmínit zařazení praktických nádob a kbelíků pro sběr drobného materiálu nebo perforované nádoby Cage vhodné pro přenos a uskladnění dřevin.





woodcan_aranz_01Zahrada navíc vyžaduje dodatečnou údržbu, a to nejen z pohledu úklidu. Máme na mysli zalévání rostlin a čištění chodníků kolem zeleně a další povrchy. Není levné ani ekologické využívat pitnou vodu. Využijte raději tu dešťovou. Je zdarma a její sběr je snazší než kdy dříve. Stačí ke svodu okapu umístit a napojit některý z našich vzhledově zajímavých zásobníků. Můžete vybírat jak z klasického designu, tak i například provedení kamenného sloupu nebo dřevěné nádoby. Máte dřevostavbu nebo dřevěné obložení? Zkuste například zásobník Woody wall s imitací dřeva a nemusíte tak narušovat estetiku vašeho obydlí.

www_aqua_can_schemat_3

Mimo jiné u nás naleznete výrobky pro zkrášlení zahrady a okolí domu. Detailně zpracované květináče jak čtvercové, tak obdélníkové. Jedná se o věrohodnou imitaci ratanu, který dodá šmrnc okolí domu a skvěle se hodí k modernímu nábytku, který je dnes běžným doplňkem zahrad a teras. Pokud se rádi staráte o zahradu a chtěli byste bezpečně uskladnit vaše nástroje, doporučujeme zvážit vybavení vaší zahrady praktickými boxy. Ty chrání uskladněné nástroje nebo příslušenství pro nábytek před vlivy počasí a jsou stále po ruce.

Něco pro váš důmzahradni_box
I pro interiéry domů a bytů máme řešení. Nic nerozzáří pokoj více než rostliny. Proto u nás naleznete i vnitřní květináče s integrovaným systémem závlahy Rato Case v povedené imitaci ratanu v různých barvách. Nebo můžete vyzkoušet promyšlené sadbovače, které jsou vhodné jak na okrasné rostliny, tak i například pro pěstování bylin. Také tu máme praktické pomocníky v domácnosti v podobě úložných boxů. Jsou průhledné a dají se snadno ukládat do jednotného stohu. Vždy uvidíte, kde máte, co uložené.

 

 

 

respana_planter_set_drep_karta_48007_02isew780h_respana_planter_wood_high_set_aranz_scage

Vše na jednom místě

Mimo novinek v našem sortimentu naleznete i další výrobky. Kompostéry, propan butanové výrobky pro přípravu jídla nebo likvidaci plevele, zahradní topidla pro příchod zimy, nástroje pro zimní údržbu, nádoby pro bioodpad a další. Chtěli byste vylepšit vaši zahradu, ale nechcete trávit tolik času hledáním? Koukněte se na naši nabídku. U nás naleznete vše potřebné na jednom místě.

_vyr_5709_vyrn_80tz020021_vyr_61278110_8111_8112_5_01_vyrp11_5646uh070l_01_vyrp12_59978091_03

Potřebujete-li poradit, neváhejte a kontaktujte nás:

Tel.: 416 823 181

E-mail: prodej@mevatec.cz